Over

Mijn naam is mr. Pamela Torres. Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Rechtenfaculteit van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ik ben afgestudeerd in het privaatrecht en het strafrecht. In 2013 ben ik Torres Juristen gestart. In 2014 heb ik basisopleiding mediation gevolgd en heb met goed gevolg het examen behaald, waardoor ik toetrad tot de Mediation Federatie Nederland (MfN). Daarnaast heb ik in 2014 de specialisatie Familiemediation gevolgd en met goed gevolg afgesloten. In januari 2015 ben ik met mijn mediationpraktijk gestart en sindsdien heet mijn bedrijf Torres Juristen & Mediation. Sinds 2016 ben ik ook nog eens gecertificeerd Stiefplan-coach.

Naast mijn bedrijf houd ik mij bezig met vrijwilligerswerk. Ik ben buurtbemiddelaar bij Stichting Netwerk in Hoorn en zit ik in het bestuur, als secretaris, van Tennisvereniging Hoorn. Tenslotte ben ik ook een paar jaar vrijwilligster geweest bij Esdégé-Reigersdaal.

Door mijn juridische achtergrond kan mensen op de juiste wijze adviseren. Daarnaast bezit ik veel technieken om mensen te laten communiceren en ik heb veel financiële/fiscale kennis om mensen hierin te adviseren. Ik heb een groot netwerk van makelaars, fiscalisten, financieel adviseurs/planners, makelaars, kindercoaches en relatietherapeuten. Indien nodig of als jullie het wensen kan ik jullie naar één van deze specialisten doorverwijzen.

Neem contact op