Scheidingscoach

Maak van je mislukte relatie een succesvolle scheiding.

✓ Hebben jullie na de scheiding nog ruzie?
✓ Houdt je ex zich niet aan de gemaakte afspraken?
✓ Schiet je al in de stress van een mail of telefoontje van je ex?
✓ Vind je moeilijk om neutraal te doen tegen je ex als hij/zij de kinderen haalt of brengt?
✓ Worstel je nog steeds met je emoties?
✓ Merk je dat kinderen last hebben van de scheiding?
✓ Wil je ouderschap goed vormgeven na de scheiding?
✓ Loopt de communicatie niet goed en wilt u de communicatie met uw ex verbeteren?

Herkent u het bovenstaande of heeft u te maken met vergelijkbare situatie dan is het Succesvol Scheiden programma iets voor u.

Na een gratis intake gaan wij samen bepalen wat het beste voor u van toepassing is. Wij kunnen kiezen voor één module. Daarnaast is het mogelijk om een VIP-dag in te plannen of te kiezen voor het 4, 5 of 6 maanden programma. Mocht u kiezen voor één module dan is het altijd om een extra module te kiezen of te kiezen voor een VIP-dag of voor een 4, 5 of 6 maanden programma. Wat u ook kiest u kunt altijd extra modules/programma kiezen.

VIP-dag

Tijdens VIP-dag coach ik je van zowel in de ochtend als in de middag. Ik kies samen met u welke modules van u van toepassing zijn.

4, 5 of 6 maanden programma

Tijdens dit programma maken wij elke maand een afspraak en elke maand gaan wij een module bespreken. De modules die wij samen gaan behandelen wordt van te voren met elkaar afgestemd.

Combinatie met Mediation of met een procedure met advocaten

Het Succesvol Scheiden programma is ook geschikt als u al met mediation bent gestart. Het programma zal u een extra steun geven tijdens het mediationproces. Bij mij kunt u zowel kiezen voor de mediation als het programma. In overleg zal besproken worden of het tegelijkertijd loopt of dat wij eerst het mediationtraject afronden en dan het programma of dat wij eerst starten met het programma en dan mediation.

Bent u belandt in een vechtscheiding? Dan is het programma zeker ook voor u geschikt. Het programma zal u onder andere leren beter om te gaan met uw ex en om te kijken naar het daadwerkelijke belang van de kinderen. Hierdoor is de kans groot dat de vechtscheiding stopt.

Heeft u vragen over het Succesvol Scheiden programma neem gerust vrijblijvend contact op.

Neem contact op

  Torres Juristen & Mediation

  mr. Pamela Torres
  Wilhelminalaan 2
  1623 MA Hoorn
  0228 528 474
  06 21326737

  Referenties

  Torres Juristen en Mediation
  01/01/1970